NYBORG UNGDOMSSKOLE

Ungdomsskolen er et fritidstilbud til dig, der er i aldersgruppen 7. klasse til 18 år og som er bosiddende i Nyborg Kommune. Vi har noget for enhver smag og foruden de faglige kundskaber får du et godt samvær med andre unge. Du kan frit vælge mellem fagene i Nyborg, Ørbæk og Ullerslev.

NYBORG BIBLIOTEK

Nyborg Bibliotek er dit lokale folkebibliotek i Nyborg Kommune med afdelinger i både Nyborg, Ullerslev og Ørbæk. I løbet af året tilbyder vi spændende arrangementer og aktiviteter for alle aldre, og siden 2016 har vi bestyret den lokale balletskole Village Ballet Nyborg, der har undervisning i Landporten.

NYBORG MUSIKSKOLE

Nyborg Musikskole har spændende undervisningstilbud til børn, unge og voksne i hele kommunen. Hos os kan du lære et nyt instrument, få muligheden for at dygtiggøre dig og have et sted at dyrke musikken sammen med andre. Vi har en bred vifte af aktiviteter lige fra kor til en lang række forskellige instrumenter.

NYBORG SLOT & BORGMESTERGÅRDEN

På museet Nyborg Slot og Borgmestergården formidler vi historien om dengang Nyborg var centrum for det danske rige og kongen holdt Danehof på Nyborg Slot. Vi tilbyder spændende kurser til børn og unge, der har lyst til at dykke ned i middelalderens Nyborg og mærke historiens vingesus.

BASTIONEN

Bastionen har siden indvielsen i 2017 været en af byens førende kulturinstitutioner med et program der byder på alt fra børneunderholdning og teaterproduktioner til koncerter, foredrag og lokale kulturaktiviteter. I den flotte historiske bygning fra 1897 tilbyder vi en stor teatersal, en lidt mindre sal og en café.